Till senaste kommentaren

Hur lång är handläggningstiden i Sjukförsäkringen?

Hur lång tid för sjukförsäkring?

Kommentarer

 • Hej Cilla,

  tack för att du hört av dig till oss och tack för tålamodet!

  Handläggningstiden varierar beroende på ärendets natur och omfattning samt om något behöver kompletteras, då kan handläggningsprocessen ta längre tid.

  På grund av högt inflöde har vi just nu längre handläggningstider än vad som är normalt men vi gör vårt yttersta för att hantera alla ärenden i tur och ordning så snart vi bara kan.

  Registrerade anmälningar kan numera följas via Euro Accidents app. Där kan man se status, kommande utbetalningar, skicka in kompletteringar eller nya underlag samt friskanmäla sig när det väl blir dags.

  Om du skickat in en anmälan till oss som inte blivit registrerad ännu och vill veta status på just ditt ärende är det bäst att du hör av dig till oss på telefon 0771-10 50 16. Våra öppettider.

  Varma hälsningar
  Selma Skadereglering
 • hej. Vad räknas som lång handläggning? 2 dagar, 14 dagar?
 • Hej Johanna!

  Tack för att du hör av dig till oss.

  Handläggningsprocessen varierar beroende på hur pass komplext ett ärende är samt om något behöver kompletteras eller ej. Just nu hanterar vi ärenden som inkommit under maj månad och framåt.

  Ärenden som har hunnit registreras kan numera följas via vår app. Har du ett ärende som inte hunnit registreras ännu ber vi dig att höra av dig till oss på telefon 0771-10 50 16 så gör vi vårt bästa för att svara på dina frågor.

  Varma hälsningar
  Euro Accident
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla men din e-postadress visas aldrig publikt.