Till senaste kommentaren

Kan jag teckna en försäkring direkt hos er som privatperson?

Hej, Jag är intresserad av att teckna en sjukvårdsförsäkring hos er. Kan jag göra det som privatperson och vad skulle det kosta?

Kommentarer

 • Hejsan,

  Så trevligt att du vill bli kund hos oss!

  Eftersom Euro Accident inte har någon direktförsäljning, behöver du vända dig till en försäkringsförmedlare för att teckna en försäkring hos oss.

  Förmedlaren hjälper dig att ta fram den försäkring som passar bäst för dig. Du får även besked på vad det kommer att kosta dig att ha försäkringen.

  Du kan hitta en försäkringsförmedlare genom hemsidan för förmedlarnas branschorganisation SFM. Välj Liv i rutan "Typ av försäkring".

  Vi har försäkringar för såväl privatkunder som företag.

  Varmt välkommen till Euro Accident! 😀
  Euro Accident
 • Hej!
  Jag är intresserad av att teckna en sjukvårdsförsäkring hos er. Kan man göra det som privat person och vad skulle det kosta?
  Kan man även medförsäkra sin partner också och pris?
  Kan man teckna en försäkring hos er online?
  Songul
 • Hej Songul!

  Tack för att du hör av dig till oss.

  Det går bra att teckna en försäkring som privatperson. Eftersom vi inte har någon direktförsäljning av försäkringar behöver du i så fall kontakta en försäkringsförmedlare. Vi har alltid en opartisk försäkringsförmedlare inkopplad som mellanhand som tar ett stort ansvar för att du väljer rätt produkter och till rätt priser.

  Förmedlaren hjälper dig att ta fram den försäkring som passar bäst för dig. Du får även besked på vad det kommer att kosta dig, och en eventuell medförsäkrad, att ha försäkringen.

  Du kan hitta en försäkringsförmedlare genom hemsidan för förmedlarnas branschorganisation SFM.  Välj Liv i rutan "Typ av försäkring".

  Det går inte att teckna en försäkring online.

  Varmt välkommen till Euro Accident! 😀
  Helene Kundservice
 • Hej

  Jag har idag er försäkring via jobbet och är nöjd med den. Skulle när jag om något år går i pension vilja fortsätta med den befintliga försäkringen, eller en liknande -är det möjligt?
  Har läst kommentarerna ovan om SFM, men hittar ingen när jag söker på sjukvårdsförsäkring. De har Liv, sak och motrofordon som sökkriterier.

  Toni
 • Hej Toni,

  Tack för din fråga!

  Om din försäkring har varit gällande i minst 6 månader kan du ansöka om en Fortsättningsförsäkring. Ansökan behöver inkomma inom 3 månader från den dag då din tidigare försäkring upphörde att gälla.

  Ansökan och premieblad med prisuppgifter hittar du här på vår hemsida. Premiebladet finns under rubriken Dokument.

  Fortsättningsförsäkring kan tecknas fram till 67 år. Därefter finns det möjlighet att teckna en Seniorförsäkring.

  Välj Liv i rutan "Typ av försäkring" om det gäller sjukvårdsförsäkring, när du söker på hemsidan för förmedlarnas branschorganisation SFM.

  Med vänlig hälsning
  Helene Kundservice
 • Har försäkring hos er genom jobbet men vill försäkra min fru med hur går jag till vÄga
  Ulysses
 • Hej Ulysses!

  Tack för att du hör av dig till oss.

  Prata med din arbetsgivare. En kontakt behöver tas med den försäkringsförmedlare som har förmedlat försäkringen till din arbetsgivare. Då får du också reda på om det är möjligt att ansluta medförsäkrade till din försäkring.

  Med önskan om en trevlig kväll!
  Helene Kundservice
 • Hej
  Jag har sjukvårdsförsäkring via min mans arbete och vi ska skiljas. Jag vill gärna fortsätta vara kund hos er och undrar vilka möjligheter som finns och vem jag ska kontakta.
  //Fri
  Fri
 • Hej Fri,

  Tack för att du hör av dig.

  Det är svårt att ge ett generellt svar på din fråga. Skicka därför ett e-postmeddelande till info@euroaccident.com eller ring vår Kundservice på telefonnummer: 077 440 00 10 så hjälper vi dig vidare med din fråga.

  Observera att e-post inte är ett säkert sätt att skicka information och att risk för att obehöriga tar del av meddelandet finns. Om du vill vara säker på att ditt meddelande inte kan läsas av obehöriga kan du kontakta oss på 077- 440 00 10 eller skicka din fråga per post till Euro Accident Livförsäkring AB, Kundservice, Bäckgatan 16, 352 31 Växjö.

  Med vänlig hälsning
  Marie Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.