Jag vill köpa en av era försäkringar. Hur kan jag få reda på vad andra tycker om er?


Våra kunder erbjuds att ge betyg efter en telefonkontakt med oss. Under 2022 besvarades över 15 000 enkäter. Så här ser resultatet ut:

Engagemang: 4,73 av 5
Enkelhet: 4,47 av 5
Generell nöjdhet: 4,64 av 5
Kunskap: 4,59 av 5
Svarstid: 3,60 av 5
Uppklarning: 4,63 av 5
Källa: Undersökningsföretaget Brilliant Future AB.

För att teckna en försäkring hos Euro Accident behöver du vända dig till en försäkringsförmedlare eftersom vi inte har någon direktförsäljning hos oss. Vi har alltid en opartisk försäkringsförmedlare inkopplad som mellanhand som tar ett stort ansvar för att du väljer rätt produkter och till rätt priser. Du kan hitta en försäkringsförmedlare här. Välj Liv i rutan "Typ av försäkring".

Sju år i rad har vi tagit hem utmärkelsen "Förmedlarnas val" i undersökningsföretaget Origo Groups årliga undersökning och för fjärde året i rad har medlemmarna i Svenska försäkringsförmedlares förening, SFM, röstat fram Euro Accident som vinnare av priset ”Årets förmedlardisk”. Vi tilldelas också utmärkelsen ”Årets försäkringsprodukt, sjukvårdsförsäkring” för tredje året i rad

Vi försöker tillmötesgå alla kunder, men ibland behöver vi exempelvis neka ersättning då en viss åkomma inte täcks av vårt villkor. Tänk därför på att läsa villkoret innan du tecknar en försäkring så att du får den produkt som du eftersöker.

Ställ gärna frågor till din försäkringsförmedlare om det är något som är oklart. Det går även bra att kontakta vår Kundservice på e-post: info@euroaccident.com eller på telefonnummer: 077–440 00 10. Våra öppettider.

Varmt välkommen till Euro Accident! 😍
Euro Accident (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.