Till senaste kommentaren

Påverkar det rådande läget med covid-19 er service?

Inverkar den ökande smittspridningen av covid-19 på servicen när det gäller Sjukvårdsförsäkringen PrivatAccess?
Euro Accident (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Våra kliniker har i stort sett öppet som vanligt och tillgängligheten är god. Du som försäkrad kan precis som vanligt få rådgivning och behandling i privat regi utan långa väntetider.

  Operationsverksamheten hos några vårdgivare är tillfälligt neddragen på grund av hårdare restriktioner från vissa regioner. Detta kan ibland leda till längre väntan på operation. Sjuksköterskorna på Euro Accident är alltid uppdaterade med den aktuella tillgängligheten hos våra kliniker.

  Flera av våra kliniker har möjlighet att erbjuda vårdbesök som telefon- eller videomöte istället för fysiska besök. Om du redan har ett inbokat besök kan du höra av dig till oss på telefonnummer: 0771 – 10 50 10, för att höra om det finns möjlighet att få ett telefon- eller videomöte istället. Telefonlinjen är öppen måndag till torsdag 8.00 – 16.30 och fredag 8.00 – 16.00. I samband med helgdag kan vi ha avvikande öppettider. På euroaccident.se hittar du våra aktuella öppettider.

  Tänk på att covid-19 lyder under smittskyddslagen. Sjukdomar som omfattas av smittskyddslagen täcks inte av Sjukvårdsförsäkringen PrivatAccess.

  Det gäller samtliga varianter av PrivatAccess, det vill säga PrivatAccess brons, PrivatAccess silver och PrivatAccess guld.

  Vi kan inte heller erbjuda provtagning i samband med covid-19. Däremot kan vi tipsa om en klinik som utför provtagning. Kostnaden för provtagningen bekostas dock inte av Euro Accident. Läs mer här.

  För vård i samband med covid-19 hänvisar vi till den offentliga vården. Det gäller även vaccination mot covid-19

  Vårt råd är att söka information om covid-19 på Folkhälsomyndighetens hemsida .

  Bästa hälsningar
  Euro Accident

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.