Till senaste kommentaren

Kan jag få fysiska besök hos psykolog inom samtalsstödet?

När kommer ni att öppna upp för fysiska besök hos terapeut/psykolog igen istället för via telefon eller video när det gäller samtalsstöd?

Kommentarer

 • Hej!

  Tack för att du kontaktar oss.

  För att kunna svara på din fråga behöver jag först stämma av med en kollega på en annan avdelning. Vi återkommer med svar till dig så fort som möjligt.

  På återhörande!

  Vänliga hälsningar
  Sofie Skadereglering
 • Hej igen!

  Vi kommer inte erbjuda fysiska besök inom tjänsten samtalsstöd, utan även fortsättningsvis erbjuda kontakt med psykolog via telefon eller video.

  Vid psykologisk behandling inom Sjukvårdsförsäkringen PrivatAccess och Rehabiliteringsförsäkringen ComeBack erbjuder vi fysiska besök om det finns önskemål och behov av det.

  Vänliga hälsningar
  Sofie Skadereglering
 • Hej, När vi tecknade försäkring hos oss så var förutsättningen att det skulle vara fysiska besök. Om det är ändrat nu så borde vi fått tydligare information och prissänkning. Var god förklara.
 • Hejsan,

  Tack för att du vänder dig till Fråga oss!

  För att vi ska kunna svara på din fråga behöver vi veta vilken försäkring du har hos oss. Om du inte vet vad den heter kan du Logga in på Mina sidor  på vår hemsida och hitta informationen där.

  På återhörande!

  Bästa hälsningar
  Helene Kundservice
 • Vi har plansjuk
 • Hej igen,

  Tack för besked.

  I Plansjukförsäkringen ingår tjänsten Samtalsstöd samt Comeback med Samtalsstöd. Det är två olika sorters tjänster.

  • Samtalsstöd är en rådgivande tjänst där du får upp till 5 rådgivande samtal som sker via telefon eller video. Telefonnumret dit är 0771-10 50 11.
  • Comeback med samtalsstöd är en behandlande tjänst där du får hjälp med arbetslivsinriktad rehabilitering. Om det finns en risk att du som anställd kommer bli långtidssjukskriven vill vi på Euro Accident hjälpa dig i ett tidigt skede. Det är din närmaste chef eller ansvarig HR som fyller i skadeanmälan på vår hemsida. Om det bedöms att du är i behov av behandlande samtal sker detta via fysiska besök.
  Titta gärna på vår film där vi beskriver hur det går till (2:37 minuter lång).

  Du är mer än välkommen med fler funderingar eller frågor här via Fråga oss! eller om du hellre vill ringa in till oss på telefonnummer 0771-10 50 16. På euroaccident.se hittar du våra fullständiga öppettider.

  Med vänlig hälsning
  Lina Skadereglering

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla men din e-postadress visas aldrig publikt.