Till senaste kommentaren

Ingår kontroll av födelsemärken i Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess?

Hej, jag har väldigt många födelsemärken över hela kroppen. Jag skulle vilja att en hudläkare undersöker dessa. Kan ni hjälpa till med det?

Kommentarer

 • Hejsan,

  Tack för att du kontaktar Fråga oss!

  Vi kan i många fall hjälpa till med hudförändringar som ändrat utseende, ger besvär eller avviker jämfört med andra fläckar, om man har Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess.

  Vi kan däremot inte erbjuda en allmän undersökning som innefattar en total genomgång av samtliga födelsemärken. Det räknas som förebyggande sjukvård och det ingår inte i sjukvårdsförsäkringen.

  Du varmt välkommen att anmäla ett nytt ärende för bedömning om du har någon hudförändring som avviker. Det kan du göra via Euro Accidents app om du har Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess silver eller PrivatAccess guld. Läs här hur du söker vård via appen.

  Ring på telefonnummer: 0771– 10 50 10 om du har PrivatAccess brons eller inte vill använda appen. Våra öppettider.

  Läs gärna på 1177 om olika hudförändringar och när man ska söka vård.

  Med vänlig hälsning
  Euro Accident
 • Hej,

  Gäller detta fortfarande (dvs en fläck som ändrar färg och form)? Jag fick nämligen svaret att min försäkring inte täckte detta. Jag kunde boka besök online men eftersom det var svårt att ta bild så skulle jag söka offentlig fysisk vård, då detta inte ingick i Privat Acess Silver. Kan känna att jag kunde fått den infon när ärendet registrerades isf? Jag bokade ju bara online för att kunna komma vidare till fysisk vård.
 • Hej,

  Tack för att du hör av dig till Fråga oss! Jag är ledsen för att du upplever att du inte fått någon tydlig information.

  Det går alltid bra att kontakta oss på telefon för att anmäla ett ärende. Vi gör då en bedömning om besväret ryms inom försäkringsvillkoret. En orsak till att vi inte kan hjälpa till kan exempelvis vara karens.

  Läs gärna här om hur din försäkring fungerar. Detaljerad information hittar du i ditt försäkringsvillkor.

  Eftersom din fråga är personlig behöver du ringa på telefonnummer: 0771–10 50 10 för besked gällande ditt specifika ärende. Våra öppettider.

  Med vänlig hälsning
  Helene Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla men din e-postadress visas aldrig publikt.