Till senaste kommentaren

Jag har fått en remiss, vad händer nu?

Hej på er, jag var på ett läkarbesök idag som var bokat genom min sjukvårdsförsäkring PrivatAccess. Läkaren skrev en remiss till sjukgymnastik. Vad händer nu?

Kommentarer

 • Hejsan!

  Tack för din fråga.

  Remissen skickas till oss. En sjuksköterska kommer att ta kontakt med dig efterhand som remissen tas om hand. Alternativt får du en besöksbiljett som sms och e-postmeddelande.

  Om du får en besöksbiljett får du tillgång till en specifik vårdgivares tidsbokning och kan själv boka en vårdtid.

  Det går även bra att boka en tid i vår app om du får en besöksbiljett.

  Bästa hälsningar från
  Helene Kundservice
 • Hej!
  Jag åkte in akut i onsdags till Danderyd för smärtor i bröstet. EKG och blodprover var bra men jag hade extraslag som måste kollas upp med ultraljud. Hur går jag vidare? Vart vänder jag mig?
 • Hejsan,

  Tack för att du hör av dig till oss.

  Om din fråga gäller Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess och om besvären inte är akuta så kan du anmäla ett nytt ärende via Euro Accidents app om du har Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess silver eller PrivatAccess guld, om du vill ha hjälp med fortsatt vård från vår sida.

  Läs på vår hemsida hur du söker vård via appen. Där kan du även titta på en film (1:42 minuter) om hur det funkar.

  Du kan inte söka vård via appen om du har Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess brons. Ring i så fall på: 0771–10 50 10. Det gäller också om du inte vill använda vår app. Våra öppettider.

  Är dina besvär akuta så behöver du vända dig till akut vård. Akutvård ingår inte i Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess, förutom att vi i många fall kan ersätta patientavgifter i offentlig vård upp till högkostnadsskyddet. Ring på telefonnummer: 0771–10 50 14 för begäran om ersättning för offentlig vård.

  Återkom om din fråga gäller någon annan försäkring hos oss.

  Med vänlig hälsning
  Helene Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla men din e-postadress visas aldrig publikt.