Till senaste kommentaren

Jag har fått en remiss, vad händer nu?

Hej på er, jag var på ett läkarbesök idag som var bokat genom min sjukvårdsförsäkring PrivatAccess. Läkaren skrev en remiss till sjukgymnastik. Vad händer nu?

Kommentarer

 • Hejsan!

  Tack för din fråga.

  Remissen skickas till oss. En sjuksköterska kommer att ta kontakt med dig efterhand som remissen tas om hand. Alternativt får du en besöksbiljett som sms och e-postmeddelande.

  Om du får en besöksbiljett får du tillgång till en specifik vårdgivares tidsbokning och kan själv boka en vårdtid.

  Det går även bra att boka en tid i vår app om du får en besöksbiljett.

  Bästa hälsningar från
  Helene Kundservice
 • Hej!
  Jag åkte in akut i onsdags till Danderyd för smärtor i bröstet. EKG och blodprover var bra men jag hade extraslag som måste kollas upp med ultraljud. Hur går jag vidare? Vart vänder jag mig?
  Karin
 • Hejsan Karin,

  Tack för att du hör av dig till oss.

  Om dina besvär inte är akuta kan du anmäla ett nytt ärende via Euro Accidents app om du har Sjukvårdsförsäkringen PrivatAccess silver eller PrivatAccess guld.

  Läs gärna mer här för att se hur du går till väga när du söker vård via appen.

  Du kan även titta på vår film (1:42 minuter lång) för att se hur du söker vård och skapar ett nytt ärende i appen.

  Du kan inte söka vård via appen om du har Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess brons, om det gäller ett barn under 18 år eller om du är medförsäkrad via dina föräldrar. Ring i så fall på: 0771–10 50 10. Det gäller också om du inte vill använda vår app. Telefonlinjen är öppen måndag till onsdag 8.00–16.30, torsdag 9.00–16.30 och fredag 8.00–16.00. I samband med helgdag kan vi ha avvikande öppettider. På euroaccident.se hittar du våra aktuella öppettider.

  Är dina besvär akuta så behöver du vända dig till akut offentlig vård. Akutvård ingår inte i Sjukvårdsförsäkringen PrivatAccess.

  Med vänlig hälsning
  Helene Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.