Hur söker jag vård i appen?


Så här söker du vård i Euro Accidents app om du har Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess silver eller guld:
  1. Logga in i appen med BankID.
  2.  Tryck på Sök och boka vård i översikten.
  3. Svara på frågorna för att göra en skadeanmälan. Tänk på att du behöver skapa två olika ärenden om du exempelvis har ont i båda knäna. Då skapar du ett ärende för vänster knä och ett för höger knä.
  4. Om du söker för psykologiska symtom i appen kommer du till en kalenderfunktion där du själv bokar en telefontid för psykologbedömning hos en av Euro Accidents psykologer. I annat fall skickas du automatiskt till Doktor24 efter en stund (häng kvar även om du tycker det dröjer!).
  5. När du kommer till Doktor24 behöver du svara på frågor om dina symtom så att du får så bra hjälp som möjligt. 
  6. När du har svarat på de medicinska frågorna hos Doktor24 får du en rekommendation för fortsatt handläggning. Det kan vara egenvårdsråd, hänvisning till offentligvård vid mer brådskande ärenden eller rekommendation till oss på Euro Accident att kontakta dig för att boka in dig på en planerad tid för fysisk vård. Det finns nästan alltid möjlighet att välja att träffa läkare digitalt hos Doktor24. Läkaren kan även skriva remiss för planerad fysisk vård som skickas till oss på Euro Accident. Vi ställer ut en biljett som du kan använda för att boka in dig på ett besök till den valda vårdgivaren. Har vi några följdfrågor så kontaktar vi dig på telefon.
Du kan inte söka vård via appen om du har Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess brons, om det gäller ett barn under 18 år eller om du är medförsäkrad via dina föräldrar. Ring oss i så fall på: 0771–10 50 10. Det gäller också om du inte vill använda vår app. Våra öppettider.

Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess gäller för planerad privat vård i Sverige. Akutsjukvård ingår inte i Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess. Däremot kan vi i många fall ersätta patientavgifter i offentlig vård upp till högkostnadsskyddet.
Euro Accident (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla men din e-postadress visas aldrig publikt.