Till senaste kommentaren

Kan förmedlare logga in på Euro Accidents nya hemsida?

Ja, förmedlare kan logga in. Olika portaler för olika samarbeten finns.

Bästa hälsningar
Euro Accident Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Som förmedlare/administratör till våra kunder hos er så undrar jag i samband med er nya hemsida. Kommer det att finnas nya och/eller uppdaterade tjänster som kan förenkla vår administration ut mot kund? kommer blanketter finnas digitalt för signering mot BankID?

  Hälsningar
  Kent
  Kent
 • Hejsan Kent,

  Tack för att du kontaktar oss.

  För att kunna ge svar på din fråga behöver jag först stämma av med en kollega på en annan avdelning. Jag återkommer med svar till dig så fort som möjligt.

  På återhörande!
  Med vänlig hälsning
  Helene Medicinskt Kundcenter
 • Hej igen Kent,

  Det finns en hel del förändringar på vår nya hemsida som du som förmedlare förhoppningsvis kommer att uppleva som en förbättring.

  De viktigaste platserna för dig som förmedlare när du är inloggad, nås via ikonerna i det vita fältet under toppbilden på startsidan.

  Vi har valt att presentera vårt erbjudande via en längre och en kortare väg. Under fältet med ikoner finns en yta där dessa två vägar presenteras.

  1. Den längre vägen: “Läs mer om vårt erbjudande”, ger oss möjlighet att med beskrivande texter presentera erbjudandet och de olika planer/grupperingar av försäkringar som finns.

  2. Den kortare vägen går direkt till samlingssidan för försäkringar där man ser alla varianter av försäkringarna, och också kan filtrera fram de försäkringar man är intresserad av. Genvägar till dessa två alternativa vägar finns också i det vita fältet med ikoner.

  Offerter och prisuppgifter
  Portalens startsida fortsätter med en yta som visar vägen till Tjänsteportalen med möjlighet att ta fram offerter och prisuppgifter.

  Information och nyheter
  Längre ner på portalens startsida visar vi information och nyheter som kommer bytas ut med tiden. Där finns också en hel del med frågor och svar.

  Sidfoten
  Allra längst ner på sidan finns sidfoten som är en del av webbplatsens ramverk på samma sätt som sidhuvudet och menyn. Den har samma innehåll var du än är på webbplatsen.

  Dokument
  Olika dokument hittar du så här:
  1. Titta i sidfoten på hemsidan
  2. Välj Dokumentarkiv privat och företag under rubriken Hitta snabbt.  Du kan välja att leta reda på det dokument du söker genom att fälla ut de olika rubrikfälten och söka dig neråt i strukturen. Du kan också välja att söka efter ett dokumentarkiv i sökrutan uppe till höger på startsidan.

  Kontakta oss
  1. Utgå från portalens startsida och ikonerna på den vita raden under toppbilden.
  2. Välj Kontakta oss. Här ser du det team hos oss som är särskilt dedikerat att ta hand om dig som förmedlare när det gäller Euro Accident ordinarie erbjudande.

  Marknadsmaterial

  1. Utgå från portalens startsida och ikonerna på den vita raden under toppbilden.
  2.Välj Marknadsmaterial. Här hittar du filmer och annat material vi tagit fram för att underlätta för dig som förmedlare när du vill presentera våra försäkringar. Det finns också möjlighet att kontakta oss om man har önskemål kring marknadsmaterial.

  Vi har i dagsläget ett mindre antal blanketter med digital signering. Vi arbetar med att utveckla det.

  Besök gärna hemsidan.

  Bästa hälsningar
  Helene Medicinskt Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.