Varför skickar ni ut så mycket besked på papper?

Hej, ni säger att ni jobbar för en bättre miljö. Ni är nog ett av få bolag som skickar ut så mycket papper via posten. Känns faktiskt ganska pinsamt.
Om ni inte tänker justera detta centralt, kan jag justera detta för att slippa ta emot ert papper.
Allt finns ju på er web.

Hälsningar Oskar

Kommentarer

 • Hej Oskar,

  Tack för att du hör av dig till oss med värdefulla synpunkter.

  Vi är tacksamma för all återkoppling och jag har därför tagit dina synpunkter vidare till ansvarig chef.

  Den senaste tiden har det skickats ut flera olika försäkringsbesked från oss. I vissa fall handlar det om snarlika besked som gäller om man har två olika Tjänstepensionsförsäkringar hos Euro Accident. Informationen om vilken försäkring som avses finns under rubriken Dina försäkringar och tjänster på sidan 3 i försäkringsdokumentet.

  Har du fått ett försäkringsbesked som gäller en gruppförsäkring så står försäkringsnamnet i den översta delen av beskedet.

  Vi vet att vissa av våra kunder som gjort en ändring av sina försäkringsbelopp i närtid till ett förnyelsebesked har fått två försäkringsbesked strax efter varandra. Det ena beskedet gäller för samma period, men med det nya beloppet. Det är inget vi brukar göra men i år har det hänt. Vi kommer att se över det och korrigera det till nästa års förnyelse. Om det är det som har hänt i ditt fall så ber vi om ursäkt för det inträffade.

  Vi ser även över övriga rutiner gällande försäkringsbesked som skickas ut, så att det inte blir så mycket papper eller för all del digital post om man använder Kivra (det ska ju inte ta onödigt mycket tid att bläddra igenom informationen).

  Blanketter och generell information om försäkringar hittar du på vår hemsida, däremot så finns inte all information om din försäkring/försäkringar på webben i inloggat läge i dagsläget.

  Vi håller för närvarande på att utveckla en digital kanal där vi ska kunna hantera personlig information om försäkringar på ett smidigare sätt. Förhoppningen är att vi då inte heller ska behöva skicka ut så mycket information på papper.

  Bästa hälsningar
  Helene Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla men din e-postadress visas aldrig publikt.