Till senaste kommentaren

Om jag tecknar en försäkring idag, kan ni hjälpa mig med en tidigare skada?

Jag har en ont i en axel och har haft det ca ett halvår. Jag undrar om jag tecknar min försäkring med er idag, kan jag få hjälp med det? Eller måste det vara en ny skada som uppkommit efter att jag tecknat försäkringen?
Andreas

Kommentarer

 • Hej Andreas!

  Tack för en bra fråga.

  Om du tecknar en försäkring med karens 12 månader, så innebär det att om du haft en skada eller sjukdom innan du gick in i försäkringen så kan vi inte hjälpa dig med det såvida du inte har varit helt symtomfri under minst tolv månader och om besväret omfattas av ditt försäkringsvillkor

  Du ska inte heller ha behövt ta några mediciner, fått behandling, varit på kontroll eller fått vård (exempelvis läkarbesök, besök hos sjukgymnast, naprapat eller kiropraktor) under den här tiden.

  Om du tecknar en försäkring utan karens så kan vi hjälpa dig med de besvär som du haft innan du hade försäkringen ifall ditt besvär täcks av försäkringsvillkoret.

  För att teckna en försäkring hos Euro Accident behöver du vända dig till en försäkringsförmedlare eftersom vi inte har någon direktförsäljning hos oss.

  Förmedlaren hjälper dig att ta fram den försäkring som passar bäst för dig. Du har då även möjlighet att ställa ytterligare frågor om karens och försäkringsvillkor.

  Du kan hitta en försäkringsförmedlare genom hemsidan för förmedlarnas branschorganisation SFM.

  Jag hoppas det var svar på din fråga. Annars är du välkommen åter.

  Bästa hälsningar
  Helene Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.