Till senaste kommentaren

Kommer att vara mellan två jobb. Kan jag betala själv för PlanSjuk under den tiden?

Hej.

Kommer vara mellan jobb 7 veckor i sommar. jag undrar om man på något viss kan betalaprivat för min "mellan" period för att ha kvar sin sjukförsärking?

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för din fråga.

  Sjukförsäkringen PlanSjuk ger ersättning för inkomstbortfall vid långtidssjukskrivning och har en karenstid på 90 dagar. För att få rätt till ersättning behöver du i grunden en anställning och en lön.

  Det finns möjlighet att teckna en fortsättningsförsäkring om man inte har möjlighet att bli ansluten till jämförbar försäkring på annat sätt. Man behöver då ha haft en gällande försäkring i mer än 6 månader.

  Du är välkommen att mejla oss på info@euroaccident.com om det blir aktuellt för dig att teckna en fortsättningsförsäkring så kan vi titta närmare på vad kostnaden blir för dig.

  Observera att e-post inte är ett säkert sätt att skicka information och att risk för att obehöriga tar del av meddelandet finns. Om du vill vara säker på att ditt meddelande inte kan läsas av obehöriga kan du kontakta oss på Kundservice på telefonnummer 077- 440 00 10 eller skicka dina uppgifter per post till Euro Accident Livförsäkring AB, Kundservice, Bäckgatan 16, 352 31 Växjö.

  Med vänlig hälsning
  Euro Accident

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla men din e-postadress visas aldrig publikt.