Till senaste kommentaren

Täcker Sjukvårdsförsäkringen eller Olycksfallsförsäkringen tumör i hjärnan?


Hej! Vid en tumör i hjärnan, täcker sjukvårdsförsäkringen eller olycksfallsförsäkringen ett sådant förfarande ?

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för att du kontaktar oss på Fråga oss!

  Olycksfallsförsäkringen omfattar inte sjukdomar såsom tumörer. Om du har en Sjukförsäkring eller en kombinerad Sjuk- och olycksfallsförsäkring rekommenderar jag att du kontaktar den försäkringen för information om vad du kan få för hjälp därigenom. Om du har en Sjukförsäkring hos oss kan du nå oss på telefonnummer 0771 10 50 13. Våra öppettider.

  Gällande hjälp med vård genom Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess beror det på vilken typ av vård som behövs för tumören. Behöver man operera, stråla eller behandla med cellgifter finns denna vård inte att tillgå via försäkringen och jag rekommenderar dig i det läget att fortsätta i offentligvården.

  Försäkringen kan dock i många fall hjälpa till med ersättning av patientavgifter i offentligvården och ersättning för vissa läkemedelskostnader upp till högkostnadsskyddet.

  För mer information om vad Sjukvårdsförsäkringen kan hjälpa till med och för att göra en skadeanmälan eller göra ersättningsanspråk är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0771 10 50 14.

  För mer information om vilken typ av vård vi eventuellt kan hjälpa till med kan du nå våra sjuksköterskor på telefonnummer 0771 10 50 10.

  Jag hoppas att detta var svar på dina funderingar annars är du varmt välkommen att återkomma till oss!

  Med vänlig hälsning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla men din e-postadress visas aldrig publikt.