Till senaste kommentaren

Hur långt fram ser jag vårdtider i appen om jag behöver omboka min tid?

En månad framåt, från och med bokningsdatumet.
Euro Accident

Kommentarer

 • Hej.

  jag har fått en tid i Göteborg nu den 28/4
  som är helt omöjlig för mig.
  går det att boka om den tiden?
  till nästa vecka ?

  /Tobias

  Tobias
 • Hej Tobias,

  Tack för din fråga.

  Rent generellt gäller följande vid om- och avbokning:

  Om det inte är mindre än 24 timmar till besöket går det bra att både omboka och avboka utan att bli debiterad för sen avbokning.

  • Har du fått ett sms och/eller ett e-postmeddelande från Kuralink (vårt bokningssystem) finns där en länk som du kan använda för att om- eller avboka ditt besök. Det går även bra att om- eller avboka i vår app eller ringa till oss på telefonnummer 0771–10 50 10. På euroaccident.se hittar du våra aktuella öppettider.
  • Om det är en måndagstid eller dag efter helgdag måste du om- eller avboka senast närmast föregående vardag. Har du exempelvis en tid klockan 14 en måndag så behöver du om- eller avboka senast på fredagen före klockan 14.
  • Har du fått symtom som kan tyda på covid-19 måste du avboka. Är det mindre än 24 timmar till besöket behöver du ringa till kliniken eller till oss på 0771–10 50 10. Du blir inte debiterad för sen avbokning om du fått symtom på covid-19 tätt in på ditt vårdbesök. På euroaccident.se hittar du våra aktuella öppettider.
  • Har du fått en tid direkt av en av våra kliniker så behöver du kontakta den aktuella kliniken för att om- eller avboka ditt besök
  Med vänlig hälsning
  Helene Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan komma att ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.